Wednesday, February 28, 2007

Alternative events

του Αλέξανδρου Σαλαμέ
adisalames@yahoo. com
Τι και αν οι Απόκριες τελείωσαν, τι κι αν σύμφωνα με τη χριστιανική παράδοση, από clean Monday (a.k.a. Καθαρά Δευτέρα) και μετά μπαίνουμε σε περίοδο ηρεμίας και περισυλλογής, η νυχτερινή ζωή της πόλης στην κυριολεξία δε καταλαβαίνει…Χριστό!
Ακούτε την έκφραση «παπούτσι από το τόπο σου» και βγάζετε μπιμπίκια; Η Ισπανίδα που γνωρίσατε στο Erasmus σας σημάδεψε και από τότε δε μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι; Θέλετε απλά να εξασκήσετε τα αγγλικά σας; Για όλους εσάς η Erasmus Party Community είναι εδώ! Σήμερα μετά τις 21.00 στο X-Club διοργανώνει παρτάκι για τα δύο χρόνια λειτουργίας της με τους DJ Hippys, Lithium, Stefanos και φυσικά άφθονη μπύρα!
X-Club και πάλι για το Σαββατόβραδό σας! Dread Zone για τους λάτρεις του Nu Metal, του Industrial Rock, αλλά και του πατροπαράδοτου Rock! Οι DJ Steve και Vic παίζουν από Pearl Jam μέχρι Slipknot και από Limb Bizkit μέχρι Smashing Pumpkins και δημιουργούν το αδιαχώρητο!
Στο Silver Dollar αυτή τη βδομάδα ασχολούνται με το ράλι! Rock 'n' Roll Super Sound Racing την Τετάρτη 28/2, με τον DJ Joe και τον Akis K να πατάνε τα μουσικά γκάζια τέρμα! Κατά τη διάρκεια του event θα δοθούν και εισιτήρια για το live των backyard babys.
«Βαρεθήκαμε το ροκ» θα μας φωνάξουν τη Πέμπτη οι DJ Adam, Daniel και Makis, μέσα από τα πλατό του Face bar! «We got bored of rock» βραδιά, με brit pop και electro να εναλλάσσονται όλο το βράδυ για τους λάτρεις του είδους!

No comments: